Περί...Πέρι

Τέλος το fame story! Ο Χρυσούς Αιών του Περικλέους! Γιατί... για χρυσό δίσκο δεν το συζητάμε! Είπαμε ότι το φιλόμουσο ελληνικό κοινό έχει βίτσια και παράξενα γούστα, αλλά αυτό σταματάει κάθε φορά με το τέλος του fame story, ευτυχώς!

Αυτό το talent show ή όπως το λένε τέλος πάντων το fame story ποτέ δεν το κατάλαβα! Μουσική ακαδημία λέει, όπου οι απόφοιτοι γίνονται αστέρες του πενταγράμμου και μεσουρανούν στις πίστες. Διότι πάνε πια αυτά που ξέρατε! Αμέ! Τώρα για να τραγουδήσεις στην παραλιακή χρειάζεσαι κάποιο πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ, master και βάλε.

Δημιουργήθηκε λοιπόν αυτό το ευαγές ίδρυμα η "Ακαδημία του fame story" με σκοπό να αναδείξει νέα ταλέντα και να τα μετεξελίξει σε καλλιτέχνες ολκής αφού το φιλόμουσο ελληνικό κοινό είναι πολύ απαιτητικό και δεν ακούει ότι κι ότι και όποιον κι όποιον.


Fame story 3:
Πρώτος νικητής Περικλής Στεργιανούδης. Από την Καλομοίρα στον...κακομοίρη κατά φαντασία εραστή. Και κατά φαντασία τραγουδιστής βέβαια, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Το κοινό αποφάσισε. Ναι σωστά καταλάβατε και εδώ οι νοικοκυρές έκαναν το θαύμα τους. Πλακάκια περνούσε το παλικάρι πριν μπει στην ακαδημία και σερβίριζε ποτά στις τουρίστριες εξασκώντας την μεσογειακή του γοητεία. Η απόλυτη φαντασίωση της νοικοκυράς! Αυτό πια κι αν ήταν δικό μας παιδί. Να τα πάρει τα λεφτά. Και τα πήρε. Και θα ..τα φάει σε προφυλακτικά! Τώρα από καριέρα... μάλλον δεν κάνει γιατί θα τον φάει λάχανο η μάνα του, που έτσι και της δώσεις μικρόφωνο, δεν σταματάει ούτε με σεισμό!

Λοιπόν αμφιβάλετε ακόμα ότι η κριτική επιτροπή θα έπρεπε να αποτελείται από νοικοκυρές; Μπορεί τραγουδιστές αστέρια να μη βγάλει ποτέ η "ακαδημία", αλλά τα "δικά μας παιδιά" πάντα θα παίρνουν το χρήμα.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
pote den tha mporeso na katalavo pos orismena atoma (opos kai tin sintaktria aftou tou kimenou), theoroun ton eafto tous toso spoudeo kai eksipno, oste na mporoun na krinoun olon ton kosmo pou ide kai akouse kati telios diaforetiko apo aftous, se ena atomo opos ton perikli stergianoudi.....
se pliroforo pos ego oute fantasiodis nikokira ime, oute exo paraksena vitsia......omos ksero kai mporo na to apodikso pos exo poly pio anixto mialo apo kapia san ki esena pou foras prosopides kai vlepis mono afta pou sou vazoun mprosta sou.......
o periklis ine mia nea kai idieteri foni pou exi lipsi apo tin elliniki mousiki edo kai pola xronia.....nai ine apiros akoma giati den ixe eksaskithi sto tragoudi, ala me ligo xrono kai pira, tha diksi tin pragmatiki tou aksia (an vevea ton afisoun, kai stamatisoun na ton sampotaroun opos kanoun tora). exi mia poly kali foni me trastia ektasi, ki opios exi ligi gnosi apo mousiki opos exo ego, mpori poly efkola na tin diakrini kai na tin ektimisi. oi asxetoi as kratoun tis apopsis tous gia ton eafto tous.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
from me to you
Ο χρήστης Dellaporta είπε…
Προς δεύτερο anonymous:

Φίλε μου κι εγώ μαζί σου είμαι. Τα άρθρα δεν τα έχω γραψει εγω. Απλός τα αντέγραψα απο εκεί που τα βρήκα. Και στόχος μου δεν ήταν να κακολογήσω τον Περικλή (είμαι φαν του) απλά να παραθέσω τις εντυπώσεις του τύπου γενικότερα.

Δεν φταίω εγώ που ορισμένοι δημοσιογράφοι έχουν την χειρότερη άποψη για το άτομό του. (Αν κάνεις κλίκ στον τίτλο θα δεις ακριβώς την σελίδα απο όπου αντέγραψα το άρθρο).

Στόχος μου όταν ξεκίνησα αυτήν την σελίδα ήταν να δώσω στους θαυμαστές του Πέρι μια εικόνα των απόψεων του τύπου ώστε να αντιδράσουν ανάλογα. Οπότε τα παράπονά σου καλό θα ήταν να τα στείλεις στον πραγματικό συγγραφέα (αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της σελίδας)

P.S. Don't shoot the messanger (me). Hit the real perpetrators instead!

P.S.2. Ας έβαζες και το όνομά σου ή ψευδώνυμο ή κάτι τέλος πάντων, δεν θα σε παρεξηγούσαμε. Οχι τίποτα άλλο αλλά μαζευτίκαμε πολλοί ανώνυμοι και θα μπερδευτούμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η κριτική επιτροπή του Fame Story III τώρα και πολλούς μήνες μας έλεγε ότι ο Περικλής ούτε τραγουδά, ούτε φωνή έχει, και …δεν κάνει. Εκτός από τρεις φορές, η κριτική επιτροπή πάντα έβγαζε τον Περικλή προτεινόμενο για αποχώρηση. Οι δε αυτοαποκαλούμενοι δεινόσαυροι όχι μόνο καταψήφιζαν τον Περικλή συνέχεια αλλά και προσπαθούσαν να του σπάσουν το ηθικό. Ένας ξενοδοχοϋπάλληλος ενάντια λεγόμενους τραγουδιστές, φωνάρες και ταλέντα που τον κοιτούσαν υπεροπτικά και υποτιμητικά.

Εσύ όμως Περικλή δεν το έβαλες κάτω. Τους κέρδισες όλους, όχι μόνο ένα-ένα αλλά και όλους μαζί. Με τη συντριπτική νίκη του τελικού, ο ελληνικός λαός σε έβγαλε νικητή δέκα φορές. Ποτέ δεν έχει γίνει και ίσως ούτε πρόκειται να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σ’ όλο τον κόσμο! Μα πως είναι δυνατό; Απλά, γιατί είσαι με μεγάλη διαφορά ο καλύτερος του Fame Story III. Συγχαρητήρια Περικλή, κέρδισες με την αξία σου γιατί εσύ και μόνο εσύ άξιζες να κερδίσεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιογραφικό

"Περι...πλανήσεις"

Ατάκες: Μέρος Δέκατο