Κακίες ...

Πολύ μεγάλες κακίες 6-6-2005
«Η αλήθεια είναι ότι έχω να ακούσω πάρα πολύ καιρό καλό τραγούδι. Και από τα τελευταία των πολύ γνωστών δεν με αγγίζει κανένα», επισήμανε ο... μετρ του πενταγράμμου Περικλής Στεργιανούδης. Μίλησε κανείς; Είπατε τίποτα;

Χειρότερα δεν γίνεται17-5-2005
«Πέρυσι βραβεύτηκε η χαριτωμενιά, φέτος βραβεύτηκε η ματιά και η ανοησία», είπε έξω από τα δόντια ο Νότης Σφακιανάκης για τους νικητές του «Fame story».

Η καμπάνα βέβαια χτυπά -όχι χαρμόσυνα- για την Καλομοίρα και τον Περικλή αντιστοίχως, πράγμα που μας κάνει να ευχόμαστε: Αντε και εις... κατώτερα του χρόνου!


Χειρότερα δεν γίνεται18-4-2005
«Δεν μ' άρεσε καθόλου το παιδί. Τι άσχετος... Τι κυνισμός...» δήλωσε ευθαρσώς ο Διονύσης Σαββόπουλος για τον μεγάλο νικητή του «Fame story 3», Περικλή Στεργιανούδη.

Επομένως, αποκλείεται να δούμε τον Πέρι να ξεπετιέται από κάποια τούρτα στα επόμενα γενέθλια του Νιόνιου, σαν άλλη Καλομοίρα ας πούμε...

Χειρότερα δεν γίνεται...11-4-2005
«Κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο αυτό το ψέμα του. Από την ημέρα που "έκλεισε" την εκπομπή του, προσπαθούσε να βγαίνει καλός στο παιχνίδι, πράγμα που φάνηκε έντονα όταν έγινε το σκηνικό με τον Περικλή και το τραγούδι του Σινάτρα».

Τάδε έφη Εύη Δρούτσα για Νίκο Μουρατίδη. Όλα είναι ένα ψέμα, μια ανάσα, μια πνοή...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιογραφικό

"Περι...πλανήσεις"

Ατάκες: Μέρος Δέκατο