TO FAME STORY FINAL

Η συνήθεια που έγινε λατρεία, το talent show που αγαπήθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στην ελληνική τηλεόραση, το παιχνίδι που αναδεικνύει τα αστέρια του αύριο, ολοκλήρωσε τον τρίτο κύκλο του με θεαματική επιτυχία.

Για άλλη μια χρονιά ο τελικός του FAME STORY με παρουσιάστρια την Τατιάνα Στεφανίδου, που μεταδόθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και κινήθηκε σε ιδιαίτερα εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 κυριάρχησε στη βραδινή ζώνη της Κυριακής υπερισχύοντας συνολικά του ανταγωνισμού κατά 40 μονάδες. Διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για 4 ώρες, με τα ποσοστά του να κορυφώνονται στο 74,8% στο σύνολο των τηλεθεατών, καθώς πλησίαζε η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή, το διάστημα 01:00 - 01:14.


Ο τελικός του FAME STORY 3 πέτυχε μέσο μερίδιο 55,6% και τηλεθέαση μέσου λεπτού 25%, ποσοστό που μεταφράζεται σε περίπου 2.310.000 τηλεθεατές. Ακόμη υψηλότερα ποσοστά σημείωσε σε τηλεθεατές ηλικίας 15-44 ετών, πετυχαίνοντας μερίδιο 59,7% και τηλεθέαση μέσου λεπτού 27%, την υψηλότερη που έχει καταφέρει τακτικό πρόγραμμα τη φετινή σεζόν. Ιδιαίτερα σε νεαρές γυναίκες ηλικίας 15-34 ετών, το FAME STORY FINAL κατάφερε μέσο όρο 71,8%.

To talent show του ΑΝΤ1 παρέμεινε έξι μήνες στην κορυφή της προτίμησης του κόσμου και μας κράτησε συντροφιά με την πιο ταλαντούχα παρέα της μικρής οθόνης. Ένας από τους σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας κατάφερε να κλέψει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού και να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του Fame Story III. Ο Περικλής Στεργιανούδης, με το λαμπερό χαμόγελο, κατάφερε να κερδίσει την ψήφο του κόσμου και το έπαθλο των 250.000 ευρώ. Παράλληλα, έχει μια μοναδική ευκαιρία για λαμπρή καριέρα στην εγχώρια show biz, αφού εκτός από το χρηματικό ποσό, κέρδισε και ένα συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Heaven. Συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία υπέγραψαν επίσης ο Γιώργος Λιανός που κατετάγη δεύτερος και ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης που ήρθε τρίτος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιογραφικό

"Περι...πλανήσεις"

Ατάκες: Μέρος Δέκατο