And the winner is... Περικλής

Η συνήθεια που έγινε λατρεία και κατά το κοινώς λεγόμενων Fame Story 3 πέρασε στην ιστορία! Το παντοδύναμο κοινό ανέβασε πανηγυρικά στην κορυφή τον Περικλή Στεργιανούδη.Ο 31χρονος Θεσσαλονικιός έκλεψε το μεγαλύτερο μερίδιο αγάπης του κόσμου και πέταξε στα ουράνια, κερδίζοντας όχι μόνο τον τίτλο του μεγάλου νικητή, αλλά και ένα συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Heaven, ενώ έγινε πλουσιότερος και κατά 250.000 ευρώ.Ας δούμε όμως πως φτάσαμε στην κρίσιμη αποκάλυψη του νικητή... Τα πέντε αστέρια, που ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο και χάρη στο ταλέντο τους και την σκληρή προσπάθεια έφτασαν στο τέλος, αγωνιούσαν για την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού, που θα έκανε το όνειρο τριών εξ αυτών πραγματικότητα και θα τους έστρωνε το χαλί της δισκογραφικής επιτυχίας. Νικητής.

Η οικοδέσποινα του πιο φαντασμαγορικού show της ελληνικής τηλεόρασης, Τατιάνα Στεφανίδου, κρατούσε στα χέρια της τον φάκελο με το επίμαχο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, που καταδείκνυε τη θέση που θα κατακτούσε ο καθένας.


Ξεκινώντας λοιπόν αντίστροφα ανακοίνωσε το πρόσωπο εκείνο που σύμφωνα με τις ψήφους του κόσμου κατατασσόταν στην 5η θέση. Αυτή ήταν η Χρυσάνθη. Τέταρτος κατά σειρά ανακηρύχθηκε ο Βαγγέλης.

Την τρίτη σημαντική θέση κατέκτησε ο Ανδρέας, ο οποίος κέρδισε ένα συμβόλαιο με τη Heaven Music και επιπλέον έγινε πλουσιότερος κατά 40.000 ευρώ. Η αγωνία είχε κορυφωθεί. Ο Γιώργος κι ο Περικλής μονομαχούσαν ουσιαστικά για τον τίτλο του μεγάλου νικητή. Η Τατιάνα πήρε ένα μαρκαδόρο και έγραψε το επίμαχο όνομα στην πίσω μεριά μιας τεράστιας επιταγής.

Όταν η επιταγή γύρισε προς το μέρος του κόσμου η μάχη ανέδειξε ως μεγάλο νικητή τον ΝικητήςΠερικλή. Η οικογένειά του έτρεξε να τον αγκαλιάσει, ενώ ο ίδιος χοροπηδούσε από τη χαρά του σαν μικρό παιδί και ευχαριστούσε από τα βάθη της καρδιάς του τον κόσμο που τον στήριξε όλους αυτούς τους μήνες. "Ευχαριστώ πολύ σας αγαπάω όλους", είπε φανερά συγκινημένος.

Ο Γιώργος από την άλλη κατόρθωσε να κατακτήσει τη σημαντική 2η θέση, που ισοδυναμεί με ένα συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Heaven καθώς και 60.000 ευρώ.

Όσο για τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι τρεις πρώτοι; Ο Ανδρέας απέσπασε το 11%, ο Γιώργος το 27,8% και ο Περικλής παρακαλώ… το 50,4%.Η καλύτερη στιγμή πάντως για τον Περικλή, τον Γιώργο και τον Ανδρέα, ήταν όταν η διευθύντρια της Heaven Music, Όλγα Παυλάτου, τους έδωσε να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο βρε Μαρία!!!!

Είσαι πραγματικός θησαυρός!!!!

Πρέπει να σε γνωρίσουμε στον Περίκλα το συντομότερο! ;-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιογραφικό

"Περι...πλανήσεις"

Ατάκες: Μέρος Δέκατο