Περιπλανήσεις - Περικλής Στεργιανούδης

Περικλής Στεργιανούδης, ο πιο δημοφιλής παίκτης του Fame Story 3, που ξεχώρισε για τον αυθεντικό, αυθόρμητο και ειλικρινή χαρακτήρα του και τελικά αναδείχθηκε από το κοινό ως νικητής, ξεκινάει τις πρώτες δισκογραφικές του περιπλανήσεις, παράλληλα με τις live εμφανίσεις που πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο σε όλη την Ελλάδα με το σχήμα «Fame Story Tour 2005».

Ο συνθέτης Κωνσταντίνος Παντζής έγραψε τη μουσική σε 7 τραγούδια του album, ανάμεσά τους και ένα τραγούδι ντουέτο με την Ειρήνη Μερκούρη, το «Μικρή Μου Αρχόντισσα», και μιλάει για τη συνεργασία τους στο studio: «Άπαιχτος…μας έβαλε τα γυαλιά! Ελπίζω με αυτό το cd να σταματήσουν να μιλάνε οι κακοπροαίρετοι και να τον δουν ως τραγουδιστή, γιατί είναι και το αξίζει!».

Η Τασούλα Θωμαϊδου, που υπογράφει 2 τραγούδια του προτρέπειτον Περικλή να κρατήσει καθαρό τον κόσμο που έχει μέσα του και «όταν χτυπώ την πόρτα της ψυχής σου άνοιγε σε μια φίλη. Καλό ταξίδι στα τραγούδια σου! Δε σε αγαπώ, σε λατρεύω!».

Ο Ανδρέας Μπονάτσος έγραψε τη μουσική και τους στίχους στο τραγούδι «Έλα, Έλα, Έλα» και παρατήρησε στο χαρακτήρα του Περικλή τον αυθορμητισμό και τη ζωντάνια του.Ο ένας και μοναδικός Περικλής ήρθε…και θα μείνει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιογραφικό

"Περι...πλανήσεις"

Ατάκες: Μέρος Δέκατο