Ο Περικλής συστηνόταν ως σωσίας του εαυτού του για να γλιτώσει

Σκηνές απείρου θαυμασμού έζησε ο Περικλής στα καταστήματα της Καλλιθέας ... που τον τρέλαναν κυριολεκτικά.

O Περικλής βγήκε στα εμπορικά μαγαζιά και με την παρουσία του προκάλεσε κέφι, χαρά αλλά και πανικό στις γυναικίες υπάρξεις που τον αντικρίσανε.

Πέρι το φαινόμενο της πίστας ,που κυριολεκτικά σκίζει στο Γκάζι,όπου εμφανίζεται μαζί με τον Χρήστο Δάντη και τον Νίκο Κουρκούλη, με τη μοναδική του ερμηνεία αλλά και ένα από τα πιο γλυκά και με καλή γνώση του χιουμορ πρόσωπα της show biz. Εμείς λοιπόν συλάβαμε τον Περικλή μέσα στο πνεύμα των γιορτών πριν λίγες μέρες να κάνει shopping therapy.

Ο Περικλής λοιπόν ξεχύθηκε στους δρόμους και αναστάτωσε τα εμπορικά μαγαζιά μαζί και τους περαστικούς που κάθε λίγο τον σταματούσαν για αυτόγραφο αλλά και για να κλέψουν λίγα λεπτά απο το χρόνο του για να του μιλήσουν και να τον δουν απο κοντά.

Ο νεαρός τραγουδιστής λοιπόν αρχικά μπήκε σε ένα εμπορικό κατάστημα με κινητά για να ψωνίσει δώρα για τους φίλους του, στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ένα κατάστημα με ανδρική ένδυση και πριν καλά - καλά εισέλθει στο μαγαζί, έγινε πανικός.

Μια πελάτισσα που βρισκόταν στο μαγαζί μόλις είδε τον Περικλή να ανοίγει την πόρτα του καταστήματος, έπαθε σοκ και κυριολεκτικά έμεινε με το στόμα ανοιχτό δείχνοντας φανερά πως είναι ξετρελαμένη με τον νεαρό τραγουδιστή. Η αγνώστου ονόματος πελάτισσα αμέσως άρχισε να του μιλάει φανερά ξετρελαμένη.

Ο Πέρι λοιπόν αφού έκανε τα ψώνια του έφυγε απο το μαγαζί και στη συνέχεια περπάτησε στο δρόμο χαζεύοντας βιτρίνες. Εμείς βέβαια πιστοί στο καθήκον μας τον ακολουθήσαμε όπου τον συλλάβαμε να δίνει αυτόγραφα στους περαστικούς, να αστειέυεται μεταξύ τους και να κάνει μια στάση σε ένα υπέροχο συντριβάνι για να απολαύσει το τρεχούμενο νερό. Στην συνέχεια ο Περικλής σταμάτησε μπροστά σε μια βιτρίνα με χριστουγεννιάτικα στολίδια και αφού τα απόλαυσε και τα περιεργάσθηκε, διάλεξε μερικά κομμάτια και γέμισε με αυτά αρκετές σακούλες για να στολίσει το σπίτι του.


Περιοδικό, So Very Sorry

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιογραφικό

"Περι...πλανήσεις"

Ατάκες: Μέρος Δέκατο