Ξεκίνησε την Χρονιά με... Χυλόπιτα

Κάποτε είχε εκφράσει την επιθυμία της να τον παντρευτεί. Τελικά... του ‘ρίξε μια χυλόπιτα να, με το συμπάθιο.

«Φόρεσα το νυφικό μου γιατί θέλω να παντρευτώ τον Περικλή». (...)
Κι αν σου πει όχι;
Γιατί να μου πει όχι;

Γιατί έχει πει ότι του αρέσουν οι ψηλές και ξανθές.
Ε, εντάξει, το δεύτερο το πετύχαμε. Όσο για το πρώτο, θα το παραβλέψει μόλις με γνωρίσει από κοντά. Είμαι σίγουρη γι' αυτό.

Ήταν ένα απόσπασμα από συνέντευξη της Γωγώς στο «σοκ» τον περασμένο Μάιο. Τα λόγια της αποδείχθηκαν προφητικά, αφού μόλις τη γνώρισε ο Περικλής αναθεώρησε τις απόψεις του για τις ψηλές. Μόνο που η Γωγώ... άλλαξε γνώμη. Ας δούμε όμως τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους και φυσικά δεν έδειξαν οι κάμερες.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της συνάντησης τους στο πλατό του πρωτοχρονιάτικου show του ΑΝΤ1 ο Περικλής Στεριανούδης δεν σταμάτησε λεπτό να κάνει κόρτε στη Γωγώ Γαρύφαλλου. Η τσαχπίνα παρουσιάστρια του High-TV φαίνεται πως ξύπνησε έντονα συναισθήματα στην καρδιά - αγκινάρα του γόη από το «Fame Story 3» και με αφορμή αυτό η εορταστική βραδιά εξελίχθηκε απρόβλεπτα και για τους δυο. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο στούντιο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του show «2006 Ευχές», με οικοδέσποινα την Ελεονώρα Μελέτη ήταν πολύς. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, μοντέλα και χορευτές κάθονταν όλοι μαζί σε μεγάλες ροτόντες και διασκέδαζαν με την ψυχή τους.

Μόνο σε μια ροτόντα τα πράγματα ήταν λιγάκι πιο ήσυχα. Εκεί όπου κάθονταν μόνοι τους(!) ο Περικλής και το Γωγουλίνι. Σατανική σύμπτωση ή σατανική συνεννόηση της παραγωγής; Ποιος ξέρει; Ο Περικλής πάντως φάνηκε να χαίρεται ιδιαιτέρως με το... πριβέ σκηνικό που του προέκυψε από τη μια στιγμή στην άλλη, πράγμα που δεν άργησε να εξομολογηθεί και στη Γωγώ. «Πολύ χαίρομαι που μας βάλανε μαζί» της είπε χαμογελώντας πονηρά. Εκείνη από την πλευρά της έδειχνε να διασκεδάζει με τα τσαλίμια του συνοδού της και κάθε τρεις και λίγο του χάριζε το πιο λαμπερό της χαμόγελο. Ο «Πέρη» άλλωστε δεν την άφηνε καθόλου να πλήξει. «Εσύ δεν είχες δηλώσει σ' ένα περιοδικό πως ήθελες να με παντρευτείς;» τη ρώτησε σε ανύποπτο χρόνο, κοιτώντας τη κατευθείαν στα μάτια. «Εγώ; Καλέ τι λες; Για τη φωτογράφηση που είχα κάνει στο "σοκ" πέρσι το Πάσχα ντυμένη νύφη; Πλάκα έκανα, Περικλή μου! Φυσικά και δεν θέλω να σε παντρευτώ». Η απάντηση της δεν του άρεσε και τον έκανε να φύγει από το τραπέζι τους για πέντε λεπτά. Επέστρεψε όμως δριμύτερος. «Δηλαδή δεν θέλεις ούτε ν' αρραβωνιαστούμε;» τη ρώτησε. «Καλέ σε πρόλαβε άλλος. Είμαι ήδη αρραβωνιασμένη» του απάντησε εκείνη. «Ώστε αρραβωνιασμένη, ε;» ρώτησε ξανά προς επιβεβαίωση ο νικητής του «Fame Story 3». «Ίσα με πέντε φορές μέχρι τώρα. Σαν κι εσένα, Περικλή μου!» απάντησε και πάλι χαριτολογώντας η Γωγώ που στο μεταξύ είχε αρχίσει να βαριέται και να παρακαλάει από μέσα της να βρεθεί και κάνας άλλος χριστιανός να καθίσει στο τραπέζι τους.

Ο Περικλής όμως είχε πάρει φόρα κι αφού έκανε μία ακόμη γύρα στις υπόλοιπες ροτόντες επέστρεψε δίπλα στη Γωγώ και της έδωσε το χέρι του: «Χαίρω πολύ, Γιώργος!» της συστήθηκε ξανά. Εκείνη μπήκε αμέσως στο νόημα. «Γεωργία, συνονόματη, χάρηκα πολύ!» αποκρίθηκε γελώντας. «Γεωργία, να σου δώσω ένα φιλάκι;» τη ρώτησε δήθεν αθώα. «Άμα είναι στο μάγουλο και για τα χρόνια πολλά πολύ ευχαρίστως, Γιώργο μου!» συμφώνησε το Γωγουλίνι και γύρισε προς το μέρος του. Φυσικά ο «Πέρη» δεν έχασε την ευκαιρία και της έσκασε ένα σβουριχτό φιλί στο μάγουλο. Στο μεταξύ προστέθηκε στην παρέα τους και ο Τρύφων Σαμαράς ο οποίος δεν άργησε να διαπιστώσει τη... χημεία ανάμεσα στους δύο νέους και το 'ρίξε στην πλάκα. «Άντε, Περικλή, εγώ θα σας παντρέψω!» του είπε κι εκείνος κούνησε το κεφάλι του συγκαταβατικά. «Θα χτενίσω και το Γωγουλίνι να μην πληρώνεις και κομμωτές» συνέχισε την πλάκα ο γνωστός hairstylist και το Γωγουλίνι έγινε κόκκινο σαν παπαρούνα. «Παιδί μου, μην του δίνεις θάρρος κι εσύ» έκανε την παρατήρηση στον Σαμαρά κι ήταν τώρα η σειρά του Περικλή να βάλει τα γέλια. Στο χορό όμως μπήκε λίγο αργότερα και η Ελεονώρα Μελέτη. Αφού πλησίασε στο τραπέζι τους η οικοδέσποινα του show ρώτησε τη Γωγώ «Είσαι χαρούμενη που κάθεται δίπλα σου ο Περικλής;».

Για να λάβει την πληρωμένη απάντηση της «Μπα, όποιος και να καθόταν πάλι το ίδιο θα μου έκανε». Μ’ αυτά και μ’ αυτά όμως ο Στεριανούδης άρχισε να χάνει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Έτσι κάποια στιγμή αργότερα πήρε παράμερα και φυσικά μακριά από τις κάμερες τη Γωγώ και τη ρώτησε ευθέως «Αλήθεια δεν σ' αρέσω;». Εκείνη έβαλε τα γέλια με το σοβαρό ύφος του. «Είσαι πολύ ωραίο παιδί, Περικλή μου, αλήθεια στο λέω. Απλά εγώ έχω περίεργα γούστα στους άντρες. Μην το ψάχνεις τώρα... Πάντως για παρέα είσαι σούπερ» του απάντησε και συμφώνησαν να πάνε και για καφεδάκι κάποια στιγμή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της, η Γωγώ Γαρύφαλλου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας για το στενό μαρκάρισμα που της έκανε ο Περικλής και όπως τόνισε «Είναι πολύ καλό παιδί κι έχει πλάκα, αλλά δεν είναι του γούστου μου. Σαν άντρας δηλαδή δεν μ' αρέσει».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιογραφικό

"Περι...πλανήσεις"

Ατάκες: Μέρος Δέκατο